X
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar £ British Pound
X
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar £ British Pound

Sıkça Sorulan Sorular

AnasayfaSıkça Sorulan Sorular

SIKÇA SORULAN SORULAR

1. Soru:  Her yıl ödeme yapmam gerekir mi ?

Cevap:   Tüm yazılımlarımız domaine lisanslı olarak oluşturulur ömür boyu kullanım ile sunulmaktadır. Bu nedenle bir defaya mahsus ödeme yaparsınız.

2. Soru:   Ücretsiz kurulum yapıyor musunuz ?

Cevap:   Elbette yapıyoruz. Bunun için tek yapmanız gereken, destek sistemimiz üzerinden hosting bilgileriniz ile birlikte kurulum talebi iletmenizdir.

3. Soru:   İstediğim kadar domaine kurabilir miyim ?

Cevap:   Yazılımlar domaine lisanslı verilmektedir, her bir domain için yeniden ürünü ; satın almanız gerekmektedir. Sipariş verilen yazılım, siparişte belirtilen domaine lisanslanır. Yazılım kurulumu tamamlandıktan sonra, domain değişikliği yapılmamaktadır.

4. Soru:   Daha sonra lisans değişikliği yapabilir miyim ?

Cevap:   Aynı firmaya ait ilk alınan lisans .com uzantı ya alınmış ise, firma daha sonra aynı domainin .com.tr uzantısına geçmek istediğinde süre gözetmeksizin değiştirilir. Diğer türlü lisans değişimi ücretsiz olarak yapılmayacaktır.

5. Soru:   Kendi hostumda barındırabilir miyim ?

Cevap:   Evet barındırabilirsiniz. Ancak, sunucunuzda "Güncel IonCube" bileşeninin kurulu olması gereklidir. Ayrıca yazılımlarımız en düşük PHP 5.3 sürümü ile çalışmaktadır. Tüm özelliklere sahip, full performans ve profesyonel hosting paketlerimizden birini seçerek de hizmet alabilirsiniz.

6. Soru:   Ne kadar süre içerisinde teslim edilir ?

Cevap:   Siparişler ortalama 30 DK. içerisinde onaylanmaktadır. Sistem onayı ile birlikte indirme linkiniz müşteri panelinizdeki yazılımlar bölümünde yazılım detay kısmında indir butonu bulunmaktadır. Tarafımızca kurulum talep edilmesi halinde 24 saat içerisinde kurulum ve teslimat yapılmaktadır.

7. Soru:   PAYPAL ile ödeme kabul ediyor musunuz ?

Cevap:   Malesef Paypal, Türkiye'de faaliyet göstermediği için kabul edemiyoruz.

8. Soru:   Teknik destek veriyor musunuz ?

Cevap:   Yazılımlarımızı satın alan müşterimize, ücretsiz teknik destek hizmeti veriyoruz. Her türlü soru ve sorunlarınızı destek sistemimizden bildirim yapabilirsiniz. En kısa sürede cevaplayacağımızdan emin olabilirsiniz.

9. Soru:   Ek modül ve düzenlemeler yapar mısınız ?

Cevap:   Özel istek ve taleplerinizi ek ücret karşılığı yapmaktayız.

10. Soru:   Geri iade imkânım var mı ?

Cevap:   Malesef. Yazılımlarımız domaine lisanslı ve dosya teslimi şeklinde olduğundan iade söz konusu olmamaktadır. Bu nedenle demo sunumlarımızı detaylı olarak inceleyiniz.

11. Soru:   Web sitem Google'da çıkar mı ?

Cevap:   Elbette. Tüm yazılımlarımız %100 Google uyumlu ve tüm SEO donanımlarına sahip olduğundan kısa süre içerisinde siteniz Google'da yer almaktadır. Müşterilerimizin en çok övgü ile bahsettiği özelliklerinden biri de SEO daki gücüdür.


Top